קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק של נילי

תרנגול הודו מטוגן בשמן עמוק של נילי
תרנגול הודו מטוגן עמוק של נילי נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 1302 קלוריות, 82 גרם חלבון, ו 108 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 1662 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל, פלפל קאיין, טימין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו 55 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 95%. נסו ההודו המטוגן העמוק האהוב עלי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, הודו מטוגן בשמן עמוק, ו הודו מטוגן בשמן עמוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לאחר מדידת כמות השמן הדרושה לטיגון העמוק, יש לייבש את ההודו היטב, מבפנים ומבחוץ, לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מערבבים בקערה את הפפריקה המעושנת, המלח, אבקת השום, הפלפל השחור, אבקת הבצל, פלפל הקאיין והטימין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מפזרים את התבלינים לשפשף בתוך חלל של תרנגול הודו על העור. הפרד את העור מבשר השד ועסה את השפשוף על הבשר בידיים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
שים את תרנגול הודו על מגש גיליון גדול לכסות בניילון נצמד. מכניסים למקרר למשך הלילה או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
6
ממלאים את הטיגון העמוק החשמלי בשמן בוטנים ומחממים מראש ל -400 מעלות צלזיוס, (ייקח בערך 1 שעה עד שהשמן יגיע לטמפרטורה).
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוציאים את ההודו מהמקרר ונותנים לו להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
8
ברגע שהשמן חם וההודו בטמפרטורת החדר, הורידו בזהירות רבה את ההודו לשמן החם. וודאו שהשמן שומר על הטמפרטורה שלו בזמן הטיגון. מטגנים את ההודו עד שהעור חום זהוב כהה ופריך, או עד שהטמפרטורה הפנימית של השד מגיעה ל 155 מעלות צלזיוס במדחום לקריאה מיידית, בערך 45 דקות. מוציאים בזהירות את ההודו מהשמן ונותנים לו לנוח ולנקז על רשת, כ-30 דקות. הטמפרטורה הפנימית תעלה ל 165 מעלות פרנהייט בזמן מנוחה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
9
מעבירים את ההודו לפלטת הגשה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק