קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות43
מגזין

תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול

תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול
תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, סלרי, גזר לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 92 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב מנגו, ליים וג'ינג'ר ובטטה צלויה, תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים, ו תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס שמן, שום, מלח ופלפל. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים עלי מרווה ושני ענפי טימין מתחת לעור. לאבטח את העור התחתון של השד עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
חותכים בצל לטריזים ואת הסלרי, הגזר והפטרניפס ל -2 אינץ'. אורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מניחים כחמישית מהבצל, הסלרי והגזר בחלל ההודו; מוסיפים ענפים וטימין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מניחים את יתרת הירקות בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
6
מניחים הודו, צד השד כלפי מעלה, מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מברישים בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
אופים בחום של 325 מעלות למשך 3-1/4 עד 3-3 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני גילוף הודו. השלך ירקות; השתמש בטפטופים להכנת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)