קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות14
ציון בריאות43
מגזין

תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול

תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול
תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, סלרי, גזר לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 92 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב מנגו, ליים וג'ינג'ר ובטטה צלויה, תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים, ו תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים.

הוראות

1
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס שמן, שום, מלח ופלפל. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מניחים עלי מרווה ושני ענפי טימין מתחת לעור. לאבטח את העור התחתון של השד עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
3
חותכים בצל לטריזים ואת הסלרי, הגזר והפטרניפס ל -2 אינץ'. אורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מניחים כחמישית מהבצל, הסלרי והגזר בחלל ההודו; מוסיפים ענפים וטימין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מניחים את יתרת הירקות בתבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מניחים הודו, צד השד כלפי מעלה, מעל ירקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
7
מברישים בשמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
אופים בחום של 325 מעלות למשך 3-1/4 עד 3-3 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני גילוף הודו. השלך ירקות; השתמש בטפטופים להכנת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי