תרנגול הודו צלוי עשבי תיבול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 14. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 71 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר, סלרי, גזר לבן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. 92 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב מנגו, ליים וג'ינג'ר ובטטה צלויה, תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים, ו תרנגול הודו קלוי עם חמאת עשבי תיבול וצלצלי שאלוט קלויים.
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס שמן, שום, מלח ופלפל. בעזרת האצבעות, שחרר בזהירות את העור מחזה ההודו; לשפשף תערובת מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אופים בחום של 325 מעלות למשך 3-1/4 עד 3-3 / 4 שעות או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות, מתבשל מדי פעם עם טפטופי מחבת. מכסים באופן רופף בנייר כסף אם הודו משחים מהר מדי. מכסים ומניחים לעמוד 20 דקות לפני גילוף הודו. השלך ירקות; השתמש בטפטופים להכנת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק