קושימומחה
מוכן ב99 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות46
מגזין

תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים

תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם פנזנלה של ירקות שורש קלויים
תרנגול הודו קלוי מלוח יבש עם ירקות שורש קלויים פנזנלן הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מכין 10 מנות עם 727 קלוריות, 95 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. לכו לחנות ואספו חומץ תפוחים, פלפל, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 99 שעות ו -5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 90%, המנה הזאת היא עצומה. מתכונים דומים: עוף צלוי עם חמאה יבשה, עוף צלוי עם חמאה יבשה, ו פנזנלה ירקות שורש קלויים עם ויניגרט רימון פלפל אדום קלוי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לתרנגול ההודו: ארבעה ימים לפני השירות, הניחו את המלח, המרווה, הטימין, גרגירי הפלפל השחור והפלפל לתוך מטחנת תבלינים ודופקים עד שגרגירי הפלפל והפלפל נטחנים גס, 5 עד 6 פולסים. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
הניחו את הודו, בצד החזה כלפי מטה, על קרש חיתוך גדול כשהזנב הכי קרוב אליכם. השתמש בסכין חשמלית או במספרה למטבח כבד כדי לחתוך צד אחד של עמוד השדרה. סובב את הציפור וחתך את הצד השני של עמוד השדרה. שמור את עמוד השדרה למלאי גיבלט. השלך את כל כיסי השומן או עודפי העור שנמצאים בתוך ההודו. סובב את צד חזה ההודו כלפי מעלה והשתמש בעקב הידיים כדי ללחוץ כלפי מטה על שני השדיים, עד שתשמע צליל פיצוח והציפור השתטחה מעט.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
משפשפים את המלח המתובל משני צידי ההודו.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
הניחו את ההודו על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה, בצד החזה כלפי מעלה עם רגליים רצות עם הצד הארוך של התבנית. אחסן, לא מכוסה, במקרר למשך 4 ימים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הסר את תרנגול הודו מהמקרר ולהשאיר בטמפרטורת החדר למשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1
מניחים את הפטרניפס והרוטבגה בתבנית צלייה גדולה ללא מקל, זורקים עם שמן צמחי ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מניחים מתלה אחד באמצע התנור ושני מספיק רחוק למטה כדי שתבנית הצלייה תתאים.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
4
הניחו את ההודו ישירות על המדף האמצעי של התנור כשהרגליים בניצב למוטות המתכת של המתלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מניחים את תבנית הצלייה עם הפטרניפס והרוטבגה על המדף שמתחת להודו וצולים את שניהם למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס.
7
מוסיפים את הבצל האדום לירקות הצלייה ומערבבים לאיחוד. ממשיכים לצלות גם את הירקות וגם את ההודו עד שמדחום בדיקה המוחדר לחלק העבה ביותר של השד רושם 155 מעלות פרנהייט, 40 עד 50 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מוציאים את ההודו מהתנור על גבי מתלה קירור המונח בתוך תבנית חצי גיליון ומנוחים למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
מוסיפים לירקות הצלייה את נבטי הבריסל, קוביות הלחם והשום, מערבבים לאיחוד וצולים 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
10
מוציאים את הירקות מהתנור ומעבירים מיד לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת1-1/2 כפיות חזרת מוכנה, מסוננת
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
11
יוצקים את חומץ התפוחים בתבנית הצלייה החמה, מערבבים ומגרדים את כל החלקים השחומים מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות מלח חם2 כפיות מלח חם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
יוצקים את תערובת החומץ על הסלט, מוסיפים את הטימין וזורקים לאיחוד. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
13
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
14
מגלפים את ההודו בעזרת סכין חשמלית ומגישים עם הפנזנלה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד