תרנגולות המשחק בשמן עמוק של פט קורניש
התרנגולות המטוגנות של פאט קורניש עשויות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 137 גר' של חלבון, 113 גרם של שומן, וסך הכל 1838 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, תרנגולות משחק קורניש, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תרנגולות משחק קורניש לשניים, תרנגולות משחק קורניש, ו תרנגולות משחק קורניש.
הוראות
לטאטא יחד את ששת המרכיבים הראשונים בקערה קטנה. שים חצי מהתערובת בצד.
מחלקים את תערובת התיבול הנותרת בין שני תערובות גדולותגבעות, ויוצקים את החמאה באופן שווה בין שתי הקערות, הלוחצים לשלב. שים חצי מהבצל והקורנית בכל קערה.
מניחים שלוש תרנגולות משחק בכל קערת ערבוב, ולהפוך למעיל. Coverthe הקערות עם ניילון לעטוף, ולהשאיר במקרר במשך 8 שעות או לילה (יותר טוב; לאפשר את התבלינים וטעמים לחדור את התרנגולות משחק).
מחממים את שמן הבוטנים ל 375 מעלות f בתנור הולנדי גדול ordeep-fryer. מחממים התנור שלך ל 200 degreesF, ומכסים שני מגשי גיליון כבדים עם מדפים תיל.
הסר את התרנגולות למשחק מתערובת החמאה בזמן שהשמן מתחמם.
לטאטא יחד את הקמח ואת תערובת התיבול הנותר בתבשיל גדול. עבודה עם תרנגולת משחק אחד בכל פעם, לשים gamehen אחד בקמח ולזרוק למעיל, ואז לנער את העודף. להחליק את התרנגולות משחק מוקפץ, בקבוצות על פי גודל הטיגון שלך, intothe שמן חם, ומטגנים במשך 13 דקות, עד חום זהוב להפליא.
מניחים כל תרנגולת מטוגנת על מגש גיליון מצויד תיל, ולהחזיק בתנור thewarm. חזור עם התרנגולות שנותרו.
תרנגולות משחק קורניש אפוי
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. מכסים שני גיליונות שטופים כבדים עם מדפים תיל, ולרסס עם ספריי nonstick.
מסננים את התרנגולות ממרינדה חמאה, ויבש פט.
מניחים את העוגן על מגשי הסדין, טפטוף עם שמן זית, ומתבלים במלח ופלפל.
מכניסים את המחבת לתנור, וצולים במשך 45 דקות, או עד למד נשימה מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם הירך 165 degreesF והמיצים לרוץ ברור.
אחד הדברים שאני חושב שאנשים באמת לא יודעים עליי הוא שאני fryingfood לפני שהייתי צלייה! (כיום האהבה שלי לאוכל מטוגן מגיע שני רק tomy אהבה של צלייה.) אוכל מטוגן בדרום הוא כמו פיצה בשיקגו: אם אתה גדל בממפיס, אתה גדל עם זה. סבא שלי היה מטגן ארנבים שלמים, וסבתא שלי הייתה מטגנת עוף לארוחת בוקר, מוגשת עם ביסקוויטים!
1 לבחור שמנים ניטראליים שמן כמו בוטנים, חריע, קנולה, ו vegetableoil כל יש "נקודת עשן" גבוהה, אז הם עובדים היטב בטמפרטורות גבוהות טיגון.לעתים קרובות אנחנו אוהבים להשתמש בשמן בוטנים, כי זה מוסיף טעם בוטנים עדין מאוד; theflavor של שמן קנולה הוא פחות בולט.
2 בחר את הסיר שלך אם אין לך מטגן חשמלי, בחר כבד תחתית
תנור הולנדי לטיגון עמוק. בדרך כלל תצטרך לפחות 3 או 4 אינץ ' של שמן בתחתית המחבת, אבל יותר אם אתה טיגון משהו גדול יותר, כמו תרנגולות Cornishgame או עוף.
3 למלא אותו להיזהר לא overfill הסיר שלך! אם אתה לא משאיר מקום לפריטים שאתה מטגן, השמן עלול לשפוך על הצדדים, גורם בלגן או, אפילו יותר גרוע, אש. כדי לבדוק כמה שמן אתה צריך, אתה יכול קודם לעשות בדיקה runwith מים. תמלא את הסיר במים, ואז תחליק פנימה את האוכל שאתה הולך לנסות.לאן שהמים יעלו, זה יהיה גובה השמן שלך, אז תסמן את המקום הזה על הסיר, ואל תמלא אותו גבוה מדי!
ירקות מיקס (עם אנדרו לבלוע), ו, עם גיא Fieri: דיינרס, דרייב-אין, צלילות; יותר סועדים, דרייב-אין, צלילות; ו גיא Fieri מזון.