תרנגולות כתום זנגביל עם סלסה חמוציות
תרנגולות כתום זנגביל עם סלסה חמוציות יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 118 גרם חלבון 107 גרם של שומן, וסך הכל 1507 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם חזרת, קליפת תפוזים, מיץ תפוזים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: ג'ינג'ר-תרנגולות קורניש מזוגגות כתום, תרנגולות קורניש מזוגגות כתום-ג'ינג'ר, ו תרנגולות קורניש עשב עם חמוציות-רוטב כתום.
הוראות
לשפשף תרנגולות באופן שווה עם מלח ופלפל; לקשור את הקצוות של הרגליים יחד, אם תרצה, ומניח על מתלה במחבת צלייה.
הביאו חמאה ו-7 המרכיבים הבאים לרתיחה בסיר; יוצקים על תרנגולות.
אופים ב 375 במשך 1 שעה או עד תרנגולות נעשים, צוף לעתים קרובות עם תערובת חמאה.
מגישים עם סלסה חמוציות, אם תרצה, אורז pilaf.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alexana Revana הכרם פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 42 דולר.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.