קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות46
מגזין

תרנגולות עלומות

תרנגולות עלומות
תרנגולות עלומות הוא מתכון ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 8 מנות. מנה אחת מכילה 733 קלוריות , 58 גרם חלבון ו -51 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם יש לך מלח, גזר, צרור עשבי תיבול של פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי אדיר של 80% . נסו קאפקייקס לתרנגולות , תרנגולות צלויות , וכשהתרנגולות צוחקות, אני אומר "אוינק!" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את העוף בסיר גדול מאוד או מחלקים על ידי שלוק הפרגיות ב-2 סירים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את גרגירי הפלפל, השום, עלי הדפנה, הגזר, הסלרי, הבצל, פרוסות הלימון וצרור עשבי התיבול הקשורים בחוט.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
3
מפזרים מלח. מכסים את הפרגיות במים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, רתיחה מתגלגלת. מבשלים שעה 15 דקות עד שעה 30 דקות, ואז מצננים את הפרגיות בציר שלהן. מסננים את המניה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מסירים את העור והעצמות מהתרנגולות ומושכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'