תרנגולות צלויות בעשב
תרנגולות צלויות עשב הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 43 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, עלי רוזמרין, עלי טימין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: שתי תרנגולות צלויות עשב פשוטות, תרנגולות צלויות, ו תרנגולות צלויות עם בייקון.
הוראות
מערבבים יחד שמן הבא 6 מרכיבים עד מעורבב היטב.
במידת הצורך, הסר את הקרביים והצוואר מתרנגולות, ושמור לשימוש נוסף. לשטוף תרנגולות עם מים קרים; לטפוח יבש.
לשחרר ולהרים את העור משדי עוף עם אצבעות (לא לנתק את העור לחלוטין). לשפשף 2 כפות. תערובת שמן זית שווה מתחת לעור של כל עוף. בזהירות להחליף את העור. לשפשף נותר תערובת שמן זית על שתי התרנגולות, ציפוי שווה.
מניחים תרנגולות, זה לצד זה, על מתלה תיל משומן קלות במחבת.
אופים ב 425 במשך 30 דקות; לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ואופים 45 עד 55 דקות או עד מדחום בשר מוכנס בחלק העבה ביותר של רשם השד 16
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.
הערה: עשבי תיבול יבשים ותבלינים ניתן להחליף טרי. תחליף 1/2 כפית. אבקת שום עבור טחון, אבל להשתמש באותם כמויות עבור עשבי תיבול ותבלינים אחרים.