תרנגולות קורניש ביין
תרנגולות קורניש Au Vin עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 604 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך תרנגולות קורניש, יין, קמח לא סופג, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. וזה טוב. תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש מוזהבות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני ומוסיפים את הבייקון. מבשלים עד השחמה פריך ואת השומן הוא שניתנו.
הסר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת לנקז.
לשים את הקמח בקערה גדולה ומתבלים בכבדות עם מלח ופלפל, לפי הטעם. לזרוק את התרנגולות בקמח מתובל עד מצופה, מתנער עודף.
מחממים את המחבת עם שומן הבייקון על אש בינונית.
מוסיפים את התרנגולות ואת החום מכל הצדדים. בזהירות להוסיף את היין, לתת לו בועה ולשחרר את חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת. מערבבים במים ובציפורן שום ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה עדינה. מכסים ומלבשים עד שהתרנגולות מבושלות דרך, כ -20 דקות.
מעבירים את התרנגולות לצלחת ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם. המשך להרתיח את הנוזל, חשוף, עד מעובה, על 10 דקות. לטעום את הרוטב ואת העונה עם מלח ופלפל, במידת הצורך. מניחים את התרנגולות ברוטב ומבשלים עד מחומם דרך. סדר את התרנגולות על מגש הגשה. פירורים את הבייקון מלמעלה ומגישים מיד עם הרוטב.