קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

תרנגולות קורניש סיניות איטיות

תרנגולות קורניש סיניות איטיות
תרנגולות קורניש לבישול איטי דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . במנה עיקרית זו יש 1169 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, מרק פטריות מוזהב, פטריות פורטבלו תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש איטיות ברוטב שומה, קלוי לימון שקדים תרנגולות קורניש {סיר איטי}, ו תרנגולות קורניש.

הוראות

1
מעיל התרנגולות עם כ 1/4 של מרק פטריות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריותמרק פטריות
2
מערבבים את מרק הפטריות הנותר עם פטריות, זיתים, קישואים, ומלח שום בקערה. תדחפי את התערובת לתרנגולות. סדר תרנגולות, צד השד למעלה, בבישול איטי. כפית כל תערובת מרק שנותר על התרנגולות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מבשלים את התרנגולות בבישול איטי על גבוה במשך 4 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ