תרנגולות קורניש סיניות איטיות
תרנגולות קורניש לבישול איטי דורש סביב 4 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . במנה עיקרית זו יש 1169 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. אם יש לכם קישואים, מרק פטריות מוזהב, פטריות פורטבלו תינוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 75% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש איטיות ברוטב שומה, קלוי לימון שקדים תרנגולות קורניש {סיר איטי}, ו תרנגולות קורניש.
הוראות
מעיל התרנגולות עם כ 1/4 של מרק פטריות.
מערבבים את מרק הפטריות הנותר עם פטריות, זיתים, קישואים, ומלח שום בקערה. תדחפי את התערובת לתרנגולות. סדר תרנגולות, צד השד למעלה, בבישול איטי. כפית כל תערובת מרק שנותר על התרנגולות.
מבשלים את התרנגולות בבישול איטי על גבוה במשך 4 שעות.