תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תרנגולות קורניש עם שיטאקה וגזרת הנחלים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 734 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם עלי דפנה, מיץ לימון, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש לבנים.
הוראות
1
יוצקים 1 1/2 אינץ ' של מים לתוך סיר גדול, רחב. הפוך 4 כדורי רדיד 2 1/2 אינץ ' בקוטר. הגדר מתלה עוגה גדול על כדורי נייר בסיר. מביאים את המים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
תקרע שני יריעות באורך 18 אינץ ' של נייר כסף כבד במיוחד. תלולית מחצית הכובעים shiitake, עלי כוסברה, פורצ ' יני, שום, עלי דפנה, רוטב סויה, בצל ירוק ופלפל במרכז כל פיסת נייר. הגדר 2 חצאים תרנגולת על גבי, לקפל את הקצוות לסכל חותם.
מרכיבים שתצטרך
3
בזהירות להגדיר את החבילות על מדף העוגה מעל המים הרותחים, לכסות קיטור על חום מתון במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מעבירים את החבילות למגש גדול עם מסגרת.
5
מורחים את גרגיר הנחלים על צלחת חסינת חום גדולה. הגדר על מדף העוגה, כיסוי ואדים במשך 4 דקות. פתח את החבילות בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את העור מן התרנגולות ולהעביר אותם קערות רדודות מחוממות. מערבבים 1 כפית מיץ לימון ו 1/2 כפית שמן שומשום לתוך כל חבילה, ולאחר מכן כפית את הפטריות ורוטב לתוך הקערות.