תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה. צופה בדמות שלך? ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ומתכון שלם של 30 יש 1438 קלוריות, 104 גרם חלבון, ו 96 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 45% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו -20 דקות. אם יש לכם תיבול לימון-פלפל ואבקת שום, פטרוזיליה, תרנגולות משחק קורניש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 78%. נסו תרנגולות קורניש רוזמרין-לימון עם תפוחי אדמה קלויים, ספייס תרנגולות קורניש קלויות עם בטטות, ו תרנגולות קורניש ממורקות עם בצל קלוי ובטטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה, תרנגולות חומות בשמן.
מניחים את תפוחי האדמה ב-5 קילו. סיר איטי. למעלה עם התרנגולות והבייקון.
מפזרים פלפל לימון ואבקת שום.
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד שמד חום בשר קורא 180 זָהוּר ותפוחי אדמה רכים. מעבים את מיצי הבישול אם רוצים.
מפזרים את התרנגולות בפטרוזיליה.