תרנגולות קורניש פרובנסלה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, יין, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן התרנגולות. לשטוף תרנגולות תחת מים קרים; טפיחה יבשה. פצל כל תרנגולת לחצי לאורכו. לקצץ עודף שומן.
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
להוסיף תרנגולות; לבשל עד תרנגולות הם השחמה קלות משני הצדדים, מפנה מדי פעם.
להוסיף כרישה; לטגן עד מכרז.
מניחים כרישה ותרנגולות, צדדים בשרניים עד, בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
מערבבים עגבניות ו-9 המרכיבים הבאים; יוצקים על תרנגולות. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 10 יותר דקות או עד מדחום בשר רושם 18