לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, יין, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן התרנגולות. לשטוף תרנגולות תחת מים קרים; טפיחה יבשה. פצל כל תרנגולת לחצי לאורכו. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף תרנגולות; לבשל עד תרנגולות הם השחמה קלות משני הצדדים, מפנה מדי פעם.
5
הסר תרנגולות ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף כרישה; לטגן עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ