קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

תרנגולות קורניש פרובנסלה

תרנגולות קורניש פרובנסלה
לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם מרק עוף פחות נתרן, יין, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 69% המנה הזאת טובה. נסו תרנגולות קורניש, תרנגולות קורניש, ו תרנגולות קורניש אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להסיר ולהשליך giblets וצוואר מן התרנגולות. לשטוף תרנגולות תחת מים קרים; טפיחה יבשה. פצל כל תרנגולת לחצי לאורכו. לקצץ עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3
שמן חום במחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להוסיף תרנגולות; לבשל עד תרנגולות הם השחמה קלות משני הצדדים, מפנה מדי פעם.
5
הסר תרנגולות ממחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להוסיף כרישה; לטגן עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
מניחים כרישה ותרנגולות, צדדים בשרניים עד, בתבנית אפייה 11 x 7 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מערבבים עגבניות ו-9 המרכיבים הבאים; יוצקים על תרנגולות. מכסים ואופים ב 375 במשך 20 דקות. לחשוף ולאפות 10 יותר דקות או עד מדחום בשר רושם 18
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר וזרוק עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
דירוג קרבו: 8