תרנגולות קורניש צלויות וארטישוק ירושלמי ברוטב עגבניות-זית הוא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 852 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם עגבניות, זיתים, ארטישוק ירושלמי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: תרנגולות קורניות קלויות עם חמאת זית שחורה, תרנגולות קורניש קלויות תבלינים עם רוטב מלפפון-יוגורט, ו תרנגולות משחק קורניש קלויות עם רוטב חמוציות-פורט.
הוראות
1
הסר וזורק טפלי עוף וצוואר מתרנגולות. שוטפים תרנגולות מתחת למים קרים;להתייבש. פיצול תרנגולות לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
2
מפזרים חצאי תרנגולת עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מחממים תנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
שלב ארטישוקים ושאלוט בקערה גדולה. זורקים עם שמן, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מניחים תערובת שאלוט על מתלה של תבנית צלייה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
6
אופים ב 475 במשך 10 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. מסדרים חצאי תרנגולות, צדי העור כלפי מעלה, מעל תערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
אופים בחום של 475 למשך 25 דקות או עד שמיצי התרנגולת מתבהרים. מחק עור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מניחים חצאי תרנגולות על מגש הגשה; מכסים בנייר כסף ושומרים על חום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
מוסיפים עגבניות וזיתים לתערובת שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
בלילת לחם תירס
10
אופים בחום של 475 למשך 10 דקות או עד שהעגבניות מתרככות, תוך ערבוב מדי פעם.