תרנגולות שלמות מעושנות ברוזמרין טוסקנה
תרנגולות שלמות מעושנות ברוזמרין עשויות להיות בדיוק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 711 קלוריות, 43 גרם חלבון ו-48 גרם שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. תמורת $2.58 למנה, מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם מלח כשר, עוף, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו-10 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57%. הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוף לימון-צ'יפוטלה מעושן, עוף רוזמרין בסגנון טוסקני וסלמון טוסקני עם רוזמרין אורזו.
הוראות
ציוד מיוחד: שבבי עץ פקאן ו-8 ענפי רוזמרין טרי שהושרו במים למשך שעתיים
למלח, מביאים 6 כוסות מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים את המרק, המלח, הדבש, הסוכר, גרגרי הפלפל, הרוזמרין והשום, תוך כדי ערבוב להמסת המלח.
מסירים מהאש ומוסיפים את קוביות הקרח להתקררות מהירה לטמפרטורת החדר.
מניחים את העוף בדלי, עם צד החזה כלפי מטה, מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים עד 4 שעות.
מוציאים את העוף מהמלח ושוטפים היטב במים קרים. מייבשים, מניחים על רשת אפייה ומכניסים למקרר לשעה לפחות ועד 4 שעות. זה יאפשר לעור להתייבש מה שיגרום לעור פריך יותר בזמן הבישול.
חממו מראש את המעשן ל-275 מעלות פרנהייט ועד ל-325 מעלות פרנהייט אם המעשן שלכם יכול לעשות זאת.
מוסיפים את שבבי העץ המושרים וענפי הרוזמרין.
מברישים את כל העוף בשמן קנולה ומפזרים פלפל.
מכניסים את העוף למעשנת ומתחתיו מניחים תבנית זילוף. מעשנים עד שטמפרטורת החזה מגיעה ל-160 מעלות F והירך מגיעה ל-170 מעלות F, תלוי בגודל העוף, 1 1/2 עד 3 שעות.