תרנגולת קורנית מתחת ללבנה
תרנגולת קורניש תחת לבנה היא איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מכין 2 מנות עם 798 קלוריות, 51 גרם חלבון, ו 61 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בלימון אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגיות לחם לימון עם ציפוי לימון {מחווה לדודה רוקסן} כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 79%. ציון זה מוצק. נסו לבנים קורניש תרנגולות, תרנגולות קורניש בגריל לבנים, ו עוף לבנים עבור מתכונים דומים.
הוראות
בעזרת מספריים למטבח חותכים לאורך שני צידי עמוד השדרה של התרנגולת; הסר עמוד שדרה וזורק. בעזרת סכין חדה, לפצל את התרנגולת לשניים דרך עצם השד. שוטפים ומייבשים במגבות נייר. הניחו בצד.
מגררים קליפת לימון ומניחים קליפה בקערה קטנה.
מוסיפים פטרוזיליה, תיבול סטייק ושום; מערבבים היטב. שחררו את העור על העוף ושפשפו תבלינים מתחת לעור.
מברישים חצאי תרנגולת עם 2 כפות שמן זית.
מחממים את שמן הזית שנותר במחבת גדולה בתנור על אש בינונית-גבוהה.
מניחים חצאי תרנגולת במחבת, עם העור כלפי מעלה. מבשלים עד להשחמה טובה, כ -5 דקות. הופכים את חצאי התרנגולות.
מניחים 1-2 לבנים עטופות בנייר כסף על גבי חצאי התרנגולות.
אופים במשך 25 דקות או עד שמד חום בשר קורא 180 זוגות.