אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס
אבא ' אם היה להם את זה באלמו היינו מנצחים!'צ' ילי טקסס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-20 ומחירו 1 מנות.97 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 541 קלוריות. 48 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם בצל, מים, אבקת צ'ילי קלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וקטוגני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. מתכונים דומים: תחרות צ'ילי שנתית 5: כניסה מס' 1-צ'ילי בסגנון טקסס, צ'ימיצ' נגן אלאמו, ו עוגיית אלאמו זנגוויל.
הוראות
ממיסים את טפטופי הבייקון בסיר כבד גדול על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם שקופים.
שלב את הבקר עם השום, הצ 'ילי הטחון, אבקת הצ' ילי והכמון.
מוסיפים את הבשר והתבלינים לבצל שבסיר. שוברים כל בשר שנדבק יחד בזמן הבישול, תוך ערבוב מדי פעם, כ-30 דקות, עד שהבשר משחים באופן שווה (שחום מאוד, לא רק אפור).
מפזרים פפריקה הונגרית ואורגנו.
יוצקים פנימה את רוטב העגבניות, רסק העגבניות, המים, המלח, הפטרוזיליה והג ' לפנו. מביאים לרתיחה, ואז להוריד את החום ומבשלים, מכוסה, במשך שעה 1. הערה: טקסנים אמיתיים לא מוסיפים שעועית לצ ' ילי שלהם, אבל בעלי אוהב אותם, אז זו הנקודה שבה אתה יכול להוסיף כמה פחיות של שעועית פינטו סחוטה ושטופה כרצונך (אני מוסיפה 2 פחיות, אבל ששש אל תספר לאבא שלי!!!).
במהלך הבישול אתה עלול לסחוט את הג ' לפנו כשהוא מתרכך על דפנות הסיר כדי לשחרר יותר חום אם תרצה בכך.
מערבבים פנימה את מסה הרינה, ומבשלים תוך כדי ערבוב למשך 30 דקות יותר, או עד להשגת עקביות רצויה. לטעום ולהתאים תבלינים.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
![קסטלר קאווה רוז? הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על הליס לפני השחרור, הוא מספק בעקביות טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והטנגית הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארטות פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מעולה בפני עצמו.]()
קסטלר קאווה רוז? הוא יין מבעבע טעים המיוצר בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. בגיל 12 חודשים על הליס לפני השחרור, הוא מספק בעקביות טעמי פרימיום.הקאווה התוססת והטנגית הזו תשתלב היטב עם רוב הטאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארטות פירות יער וגבינות רכות וקרמיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מעולה בפני עצמו.
Casteller Cava Rosé is a delicious sparkling wine made in the traditional method, with a second fermentation in the bottle. Aged for 12 months on the lees before release, it consistently delivers premium flavors.This vivacious, tangy Cava will pair well with most any tapas, in addition to fresh fruit, berry tarts and soft, creamy cheeses. It has more than enough style and substance to be an excellent aperitif all on its own.