קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

אגוזים קלויים-ביסקוטי שקדים

אגוזים קלויים-ביסקוטי שקדים
המתכון קלוי אגוזים-ביסקוטי שקדים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 176 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל קינוח שמגיש 30. גשו לסופר וקנו מלח, תמצית ונילן, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו חמאת אגוזי לוז שקדים קלויים, ביסקוטי אגוזי לוז שוקולד, ו ביסקוטי שוקולד ואגוזי אגוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. משמנים מחבת גיליון גדולה. מנפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
להעביר 1/2 כוס התערובת למעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
3
מוסיפים את השקדים הקלויים וטוחנים עד בסדר ואבקתי, כ -45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
4
הוסף את החומרים יבשים.
5
מוסיפים את השוקולד הקצוץ ואגוזי לוז שלם ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
אגוזי לוזאגוזי לוז
6
לטאטא את הביצים, תמציות, וליקר שקדים יחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
שקדיםשקדים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים למרכיבים היבשים ומערבבים. הבצק אולי נראה יבש, אבל זה יבוא יחד כמו שאתה עובד אותו. אם הבצק לא מתחבר יחד, מוסיפים מים. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח קלות ולחלק ל 2 חתיכות שוות. מרטיבים את הידיים ומגלגלים כל חתיכת בצק לתוך בול עץ שטוח באורך 10 אינץ', ברוחב 3 אינץ 'ובגובה 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
8
להעביר את היומנים למחבת, משאיר לפחות 3 אינץ ' בין היומנים (הם יתפשטו במהלך האפייה).
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
אופים עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות, סיבוב המחבת לאחר 15 דקות כדי להבטיח אפילו אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
10
בואו מגניב 30 דקות.
11
להפחית את טמפרטורת התנור ל 300 מעלות. בזהירות להעביר את היומנים ללוח חיתוך. נגב את המחבת ושמן אותה שוב.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
מחבתמחבת
12
באמצעות סכין משונן, לחתוך את היומנים באלכסון לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', להשליך את הקצוות. סדר את הפרוסות לחתוך בצד על מחבת הסדין.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
מחבתמחבת
13
אופים עד קלוי, 20 עד 25 דקות. כבו את התנור, הניחו את דלת התנור פתוחה, והניחו להתקרר לחלוטין בתנור כדי להגדיר את השוקולד. לאחסן במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.