תאנים הן פרי מתוק במיוחד והן ידועות לא רק בטעמן אלא גם במראה שלהן. התאנים מורכבות ממבנים מורכבים רבים והן צבעוניות להפליא, הן מבפנים והן מבחוץ. עם זאת, הטעם הוא זה שבאמת גורם לתאנים לבלוט ומכיוון שהוא כל כך עשיר ורב-תכליתי, אתה יכול לשלב אותן במנות רבות ושונות.
תאנים נקצרות כשהן בשלות. עם זאת, הם לא יכולים להישמר לאורך זמן, ולמרות שגם תאנים מיובשות הן מדהימות וטעימות, התאנים באמת במיטבן כשהן טריות. כשהם טריים, תוכלו להשתמש בהם כדי ליצור את הקינוחים והמאפים הטעימים ביותר. אפשר גם לצלות אותם ולשלב אותם עם סוגי בשרים שונים. לחילופין, אפשר לשלב אותם עם גבינה.
בעמוד זה תמצאו אוסף של מתכונים הדורשים תאנים טריות ואנו בטוחים שאחרי שניסיתם כמה מהם, תתחילו לצפות לעונת תאנים טריות שנה אחר שנה.