12 המתכונים הטובים ביותר לתמרים

תמרים אולי לא מרכיב נפוץ בארצות הברית אבל לפירות האלה יש כל כך הרבה פוטנציאל. הם משמשים בדרך כלל בצפון אפריקה ובמזרח התיכון וניתן ליהנות מהם גם טריים וגם בצורתם המיובשת. ישנם למעלה מ-200 זנים של תמרים בארצות הברית וחבל לא לנסות לפחות אחד מהם במתכונים שלכם. חופן תמרים יהפוך את מרקם האוכל שלך לקצת יותר מרגש. הוא מוסיף מרקם דמוי טופי לכל מנה. אתה יכול לזרוק אותם על פיצה, להפיל אותם בשייק שלך, או לערבב אותם לתוך העוגות שלך.

אם אתם מחפשים אלטרנטיבה בריאה יותר, תמרים הם אחת הבחירות הטובות ביותר. תמרים הם אלטרנטיבה מצוינת לסוכרים ולממתיקים אלטרנטיביים. הם גם עשירים בחומרים מזינים, מינרלים וסיבים. ניתן להשתמש בתמרים גם במנות. תמרים של Medjool הם אחד הזנים הפופולריים ביותר בארצות הברית ובשאר העולם. הם התמרים הטובים ביותר לשימוש במנות מכיוון שהם גדולים, רכים, לעיסים ובעלי טעם עשיר יותר מתמרים רגילים. ככאלה, הם מהווים תוספת נהדרת למוצרי מאפה, מושלם אם אתה רוצה להפחית את צריכת הסוכר שלך ורוצה משהו בריא יותר.

תמרים של Medjool לא משמשים רק למאפים. ניתן להגיש את הפרי הפנטסטי והבריא הזה גם כמתאבן, במיוחד אם הם עטופים בבייקון או ממולאים בגבינה. הם מתאימים למנות מתובלות, מלוחות ומלוחות. תערובת הטעמים ייחודית ומאוזנת. תוכלו למצוא מספר רעיונות כיצד להשתמש בתמרים במתכונים בעמוד זה ולפחות אחד מהם בטוח ימשוך את תשומת לבכם.