אגוזי לוז שוקולד (טוב יותר מנוטלה) ג'לאטו
אגוזי לוז שוקולד (טוב יותר מנוטלה) ג'לאטו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2029 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 156 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, אגוזי לוז קלויים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-311 היו אומרים שזה פגע במקום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. נסו גלידת אגוזי לוז שוקולד, גלידת אגוזי לוז עם רוטב שוקולד עשיר, ו יותר טוב מנוטלה (ממרח אגוזי לוז שוקולד) (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לטחון אגוזי לוז עד שהם יוצרים משחה, על 5 דקות. אגוזי לוז יהיה הראשון לטחון לתוך פירורים זעירים, ואז לדחוס לתוך כדור שמנוני, ואז לשבור לתוך ממרח שמנוני. כאשר הם עושים, שמן עם ריצת מעבד ולהמשיך לרוץ עד משחה חלקה נוצר.
מוסיפים קקאו, סוכר ומלח למעבד מזון ודופק עד שהמרכיבים מתחילים לשלב, בערך 5 פולסים קצרים. הפעל מעבד ולתת לרוץ עד משולב היטב, על 30 שניות.
מוסיפים חצי וחצי למעבד המזון ומתמזגים עד שחצי וחצי משולבים היטב בממרח אגוזי לוז. טעם לתיבול ולהוסיף מלח במידת הצורך.
יוצקים תערובת דרך מסננת רשת עדינה לתוך מיכל אטום וצינה במקרר עד קר, על 3 שעות. נטישה במכונת גלידה על פי הוראות היצרן.
מגישים מיד כמו רך לשרת או לתת להקשיח במקפיא לפחות 4 שעות כדי לשמש ג ' לאטו. לזמנים מצמררים ארוכים יותר, בואו גלידה לרכך על הדלפק במשך 10 דקות בערך לפני ההגשה.