אגוז ברזיל וקליפת קוקוס
קליפת אגוז וקוקוס ברזיל היא ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפ ומספק כ 40 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את הקינוח הזה. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, ציפוי ממתקים, קוקוס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי הלטיני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 12%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קוקוס, אגוז מקדמיה וקליפת שוקולד מריר, ברזיל אגוז פאדג, ו עוגיות אגוז ברזיל.
הוראות
בקערה גדולה הניתנת למיקרוגל, ממיסים ציפוי ממתקים; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה אגוזי ברזיל וקוקוס.
מורחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה. במיקרוגל, ממיסים צ ' יפס שוקולד; מערבבים עד חלקה.
טפטוף מעל. מקררים 30 דקות או עד ליציבות. לשבור לחתיכות. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
בארק עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם נ. ב. סולרה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.