קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

אגסים ממולאים בחמאת שקדים

אגסים ממולאים בחמאת שקדים
שקדים חמאה ממולא אגסים דורש על 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני דיאטה. אם יש לכם יין לבן, מיץ אגסים, אגסים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 37%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: אגסים ממולאים בשקדים, שמפניה שקדים אגסים עלומים עם קצפת שקדים, ו תמרים ממולאים בחמאת שקדים.

הוראות

1
שלב שקדים ומלח במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד שקצוץ דק שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים שמן; מכסים ומעבדים עד לקבלת תערובת אחידה. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
3
בסיר גדול שלבו מיץ אגסים, 1 כוס יין, סוכר חום ושעועית וניל. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מיץ אגסיםמיץ אגסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מסירים מהאש; הסר שעועית וניל. בעזרת סכין חדה מגרדים שעועית להסרת הזרעים; מערבבים לרוטב. מחק שעועית. מחזירים לרתיחה; מבשלים, לא מכוסים, על אש בינונית במשך 50-55 דקות או עד שהתערובת מצפה את גב כף המתכת.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
5
בינתיים, מחממים תנור ל 400 אום. פורסים 1 פנימה. את החלק העליון של כל אגס ולהניח בצד. אגסי ליבה, משאירים תחתיות שלמות. ממלאים בתערובת שקדים שמורה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מניחים אגסים בתבנית צלייה רדודה; החלף צמרות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
7
מוסיפים את היין שנותר.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
אופים, לא מכוסים, 30-35 דקות או עד שהאגסים רכים, מתבשלים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק