אדובו-בשר חזיר במרינדה טנדרלוין עם סלסה בגריל-אננס
Adobo-בשר חזיר במרינדה Tenderloin עם סלסה גריל-אננס עשוי להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 168 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך בשר חזיר, שמן זית, סלסה אננס בגריל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו בשר חזיר צלוי עם רוטב אננס, Filete de Cerdo con Adobo (בשר חזיר במרינדה Tenderloin), ו בשר חזיר בגריל קריבי עם סלסה אננס בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בתבנית אפייה 2 ליטר. לקצץ שומן חזיר.
מניחים חזיר בצלחת, פונה מעיל; כיסוי ומרינדה במקרר 1 שעה, הפיכת בשר חזיר מדי פעם.
הסר חזיר מן המנה; להשליך מרינדה.
מברשת עם שמן. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה ביותר של בשר חזיר.
מניחים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 25 דקות או עד רשם מדחום 160 (מעט ורוד).
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מפזרים עלי כוסברה ובצל ירוק.
מגישים עם סלסה אננס בגריל.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
בשר חזיר Tenderloin עובד ממש טוב עם Malbec, פינו נואר, ו Sangiovese. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Menage Malbec טרואה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![Menage Malbec טרואה]()
Menage Malbec טרואה
תערובת מפתה של אוכמניות, אוכמניות, דובדבנים כהים ורמזים של תבלין בעקבותיה. עם טאנינים רכים, עגולים, וגימור קטיפתי, יין זה הוא התגלמות תשוקה.הזיווג המושלם עם חזיר בגריל, סלמון מעושן ופסטה עם רוטב פסטו.