קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות70
מגזין

אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים

אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים
אווז צלוי מתובל ברוטב מחבת פירות יבשים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 2803 קלוריות, 122 גרם חלבון ו 239 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות גשו לסופר וקנו שזיפים מיובשים, בצל, משמשים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשזיפים המיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם שזיפים, קינמון וג'ינג'ר כקינוח. נסו אווז צלוי מתובל, אווז צלוי עם רוטב ערער, ו קינואה פירות יבשים מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מכסים תאנים, משמשים ושזיפים מיובשים במים בסיר 3 ליטר ומבשלים, מכוסה, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
ניקוז במסננת. שמור 2 כוסות פירות, ולאחר מכן חוט שארית על שיפודים 4.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לפצח allspice ו peppercorns באמצעות מרגמה ועלי (או להפיץ תבלינים על מגבת מטבח וסדק עם תחתית של מחבת כבדה), ולאחר מכן לערבב לתוך חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
זרוק צוואר, קרביים, וכל שומן רופף מן אווז. באמצעות צבת, לשלוף את כל הנוצות שנותרו. עור זין בכל רחבי עם שיפוד שנותר (במיוחד ירכיים וחזה), מחזיק שיפוד כמעט מקביל לעור כדי למנוע ניקוב בשר. מקפלים עור צוואר מתחת לגוף ולהדק עם שיפוד. אווז העונה גם עם מלח בפנים ובחוץ. שים בצל ושמור 2 כוסות פירות בחלל ולקשור את הרגליים יחד באופן רופף עם מחרוזת. לשפשף את העור בכל רחבי עם חמאה מתובלת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אווז שלםאווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1
לשים אווז על מתלה במחבת צלייה וצלי באמצע תנור 30 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F והמשיך לצלות, לצלות אווז ולהסיר שומן עודף (לתפוחי אדמה קלויים) עם מזלף נורה כל 30 דקות, 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה צלויתפוח אדמה צלוי
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
BasterBaster
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מסדרים שיפודים עם פירות על מתלה סביב אווז (אם מתלה הוא קטן מדי כדי להתאים את כל שיפודים, לתחוב כמה לכנפיים). המשך לצלות אווז, לצלות ולרפרוף ולשמור שומן באותו אופן, עד מדחום לקרוא מיידית מוכנס לתוך חלק בשרני של הירך (לא לגעת עצם) רושמים 77° וכמה פירות מתחתית החלל חרוך על מדחום לרשום 160-165°F, על 1 שעה יותר (מיצים יהיו מעט ורוד כאשר הירך הוא פירסינג; הטמפרטורה תעלה ל175 כמו עור אווז עומד).
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אווז שלםאווז שלם
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
3
הסר פירות משפדים ולהעביר לקערה. שמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר אווז עם 2 מריות גדולות ללוח חיתוך ולתת לעמוד, מכוסה רופף בנייר כסף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1
יוצקים שומן ממחבת צלייה. מחבת בפישוק על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף שאלוט ו sauté על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הזהב, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
הוסף armagnac ו deglaze פאן על ידי רותחים גירוד חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
מוסיפים חצץ וריבה ומבשלים בזריזות, מטאטא, עד ריבה הוא משולב רוטב הוא מעובה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
יוצקים רוטב דרך מסננת אם תרצה ולשמור חם, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
להשליך בצל מחלל של אווז ולהוסיף פירות מחלל לפירות בקערה, ואז לשמור על חם, מכוסה. לגלף אווז, חיתוך השד לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אווז שלםאווז שלם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מגישים פירות ורוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק