קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות26
מגזין

אוכל רחוב בנגקוק, דגים פריכים וסלט מנגו ירוק

אוכל רחוב בנגקוק, דגים פריכים וסלט מנגו ירוק
הדגים הפריכים של אוכל רחוב בנגקוק וסלט מנגו ירוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 869 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פורל, מיץ ליים, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו סלט פפאיה ירוק של אוכל רחוב בנגקוק, סלט דגים פריך עם בצל אדום, מנגו, ויניגרט סויה ליים, ו שפמנון פריך וסלט מנגו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לנקות את הדגים (scaled, עקור ושטף), לטפוח יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2
צלי בתנור (375°F) על מתלה עד יבש למדי. השאר לקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר עצמות וכל חתיכות קשות. להתמזג עם פורל ומלח במעבד מזון עד לתערובת היא זו של פירורי לחם. דופק עד לתערובת יש בדיוק את המרקם הנכון. בסדר מדי, וזה לא יהיה אשכול כאשר הוא צ ' יפס; גס מדי, וזה יהיה להקשיח יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פורלפורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
להביא הרבה שמן בווק לטמפרטורה בינונית-גבוהה. הטמפרטורה הנכונה חשובה. נסה אצווה ראשונה ולהתאים את החום במידת הצורך. חם מדי, הדג יישרף; קריר מדי הקולגן בדגים לא יבשל מהר מספיק כדי להחזיק את הדגים יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קולגןאבקת קולגן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מטגנים בשמן עמוק קומץ בכל פעם. לאחר מפסיק קצף, עובש הדגים יחד על ידי דוחף את פירורי הדגים אחד כלפי השני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
תנו לקולגן לעשות את העבודה ותראו שהוא יוצר אשכול, עוגת דגים. כאשר הוא מריח מבושל, להתהפך עד הזהב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קולגןאבקת קולגן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
להסיר ולנקז. תן שמן קצת זמן לחמם ולחזור על התהליך הזה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
8
עבור ההלבשה, לשלב את מיץ לימון, צ ' ילי, רוטב דגים, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
לקלף את המנגו לגרוס דק.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
10
מערבבים את שאלוט, מנגו, בוטנים, מנטה, כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום מולבןשום מולבן
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
מוסיפים את עוגת הדגים וצ ' ילי גדול בעת השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
יוצקים מעל ההלבשה ומגישים מיד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.