קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

אוניגירי-כדורי אורז יפניים

אוניגירי-כדורי אורז יפניים
אוניגירי-כדורי אורז יפניים דורשים על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 394 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שבבי בוניטו, שומשום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו אוניגירי (כדורי אורז יפניים), אוניגירי / כדורי אורז, ו אוניגירי (כדורי אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את האורז במסננת רשת עד המים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
שלב אורז שטף 4 1/2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; כיסוי. אורז מבשלים עד שהמים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בואו לנוח אורז, במשך 15 דקות כדי לאפשר את האורז להמשיך קיטור ולהיות רך. אפשר לאורז מבושל להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
שלב 1 כוס מים עם מלח בקערה קטנה. השתמש במים אלה כדי לצנן את הידיים לפני הטיפול באורז. מחלקים את האורז מבושל לתוך 8 מנות שוות. השתמש בחלק אחד של אורז לכל אוניגירי.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מחלקים חלק אחד של אורז לשניים. ליצור גומת חן באורז ולמלא עם כפית גדושה של פתיתי בוניטו. מכסים עם החלק הנותר של אורז ולחץ בקלילות כדי לצרף מילוי בתוך כדור אורז. בעדינות לחץ על האורז כדי לעצב לתוך משולש. לעטוף בצורה onigiri עם רצועה של נורים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
6
מפזרים זרעי שומשום. אני חוזר לעשות בסך הכל 8 אוניגירי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ