קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות41
מגזין

אוניגירי-כדורי אורז יפניים

אוניגירי-כדורי אורז יפניים
אוניגירי-כדורי אורז יפניים דורשים על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 394 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 2g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שבבי בוניטו, שומשום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו אוניגירי (כדורי אורז יפניים), אוניגירי / כדורי אורז, ו אוניגירי (כדורי אורז) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את האורז במסננת רשת עד המים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
שלב אורז שטף 4 1/2 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב מדי פעם. להפחית את החום נמוך; כיסוי. אורז מבשלים עד שהמים נספגים, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
3
בואו לנוח אורז, במשך 15 דקות כדי לאפשר את האורז להמשיך קיטור ולהיות רך. אפשר לאורז מבושל להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
4
שלב 1 כוס מים עם מלח בקערה קטנה. השתמש במים אלה כדי לצנן את הידיים לפני הטיפול באורז. מחלקים את האורז מבושל לתוך 8 מנות שוות. השתמש בחלק אחד של אורז לכל אוניגירי.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
5
מחלקים חלק אחד של אורז לשניים. ליצור גומת חן באורז ולמלא עם כפית גדושה של פתיתי בוניטו. מכסים עם החלק הנותר של אורז ולחץ בקלילות כדי לצרף מילוי בתוך כדור אורז. בעדינות לחץ על האורז כדי לעצב לתוך משולש. לעטוף בצורה onigiri עם רצועה של נורים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
נוריםנורים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
6
מפזרים זרעי שומשום. אני חוזר לעשות בסך הכל 8 אוניגירי.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ