אוסובוקו עם גרמולטה
אוסובוקו עם גרמולטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 66 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 672 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם רסק אנשובי, קליפת לימון, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו אוסובוקו עם גרמולטה, אוסובוקו עם עגבניות, זיתים וגרמולטה, ו חזיר שאנק אוסובוקו עם פולנטאן וגרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את אוסו בוקו, לשלב קמח, 1/4 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח בצלחת רדודה. עגל דל בתערובת קמח.
מחממים 1 כפית חמאה ושמן 1 כפית במחבת גדולה על חום בינוני.
מוסיפים חצי עגל; מבשלים 6 דקות, בראונינג משני הצדדים.
מקום עגל משחימים בבישול חשמלי איטי גדול. חזור על ההליך עם הנותרים חמאה, שמן, בשר עגל.
מוסיפים בצל וסלרי למחבת; מטגנים 5 דקות בחום בינוני-גבוה או עד למכרז.
להוסיף 6 שיני שום למחבת; לטגן 1 דקה. מערבבים במרק, יין, רוזמרין, וממרח אנשובי, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי. מביאים לרתיחה; לבשל 4 דקות.
לכסות ולבשל על 9 שעות נמוכות או עד הסוף.
מפזרים עגל עם 1/2 כפית פלפל ו 1/4 כפית מלח.
הסר עגל מן התנור; מגניב מעט.
כדי להכין גרמולטה, לשלב פטרוזיליה, קליפת לימון, ו 2 שיני שום.
מניחים 1 כוס פסטה בכל אחד 8 קערות פסטה. למעלה כל מנה עם 2/3 כוס עגל תערובת 1/2 כוס מרק. שמור נשאר מרק תערובת לשימוש נוסף.
מפזרים כל מנה עם 1 כף גרמולטה.