קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

אוסובוקו.

אוסובוקו.
אוסובוקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 460 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ בערך 45 דקות. 684 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פנצ'טה, שום, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: אוסובוקו., אוסובוקו., ו אוסובוקו..

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מחממים תנור הולנדי על התנור מעל חום בינוני במשך כחמש דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2
מוסיף pancetta למחבת, לבשל, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
כאשר pancetta הוא פריך ורוב השומן שניתנו (כ 5 דקות של בישול), להסיר את pancetta לצלחת מכוסה במגבת נייר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
במידת הצורך, לנקז את כל אבל שתי כפות של השומן מהמחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לדלות שוקים בקמח, חום במחבת: עונת שוק העגל היטב עם מלח ופלפל. לדלות את שוקי העגל דרך קצת קמח, לנער את כל עודף, ולהוסיף את הבשר לשומן החם במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוק עגלשוק עגל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להגדיל את החום בינוני גבוה לבשל את הבשר בכל צד עד השחמה היטב (כ 5 דקות לכל צד).
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
7
הסר את השוקיים לצלחת, להפריש.
1
מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי לתנור ההולנדי. מבשלים את תערובת הבצל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים (כחמש דקות) וזורקים את השום ואת הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
המשך לבשל עד שהירקות מתחילים להשחים (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3
להחזיר את השוקיים למחבת, להוסיף יין ומניות: 
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תוסיף את השנקים ואת הפנצ ' טה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את היין, ולאחר מכן להוסיף מלאי מספיק לבוא קצת יותר ממחצית הדרך למעלה בצד של השנקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להביא לרתיחה. מכסים את המחבת ומכניסים לתנור כדי לבשל עד שהבשר רך, כשעה עד שעה וחצי.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
שלב את החומרים גרמולטה, במקום צלחת קטנה נפרדת.
2
מגישים על גבי ריזוטו או פולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
3
מפזרים עם גרמולטה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

אוסובוקו בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Spalletti קיאנטי ריזרב Poggio Reale. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
יין ריזרב מעולה זה, המיוצר אך ורק מאחוזת פוג 'יו ריאל, הוא יין קטיפתי חינני עם ניחוחות סנג' ובזים ארציים אופייניים וטעמי פירות בשלים ומאוזנים המקוזזים בנגיעה של אלון.