אוקונומיאקי יפני
אוקונומיאקי יפני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 852 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח היפני. אם יש לכם מים, מלח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: אוקונומיאקי (פנקייק יפני), אוקונומיאקי (פנקייק יפני), ו מתכון אוקונומיאקי (פיצה יפנית) .
הוראות
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך מעט.
הסר מגבות נייר כדי לנקז ולהניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את המים והביצים. מערבבים בהדרגה את הקמח והמלח עד חלקה.
מוסיפים את הכרוב ואת זנגביל; מערבבים עד מופץ באופן שווה.
מחממים מחבת על חום בינוני ומעיל עם ספריי בישול.
יוצקים על 1/4 של הבלילה למרכז המחבת.
מניחים 4 פרוסות של בייקון מבושל במרכז. השתמש במרית כדי לעצב את הפנקייק לעיגול. מטגנים במשך כ 5 דקות או עד הקצוות יבשים. הפוך ומבשל בצד השני עד שהמרכז יציב והוא מושח משני הצדדים.
הסר מן המחבת טפטוף עם רוטב tonkatsu לשרת. המשך עם הבלילה הנותרים בייקון.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הלובנזי צ ' נין בלאן עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Lubanzi Chenin Blanc]()
Lubanzi Chenin Blanc
את 2018 לובנזי Chenin Blanc נמשך מתוך תערובת של גפנים מבוגרים, יבשים מגודלים בוש & צעיר, לטפטף גפנים מושקים. צבע הקש העמוק שלה מצביע על רעננות בשל ומורכבות. האף מביא פירות טרופיים & אבן הראשון, מעורר מחשבות של מנדרינה & ליצ ' י. החיך הוא עגול ובשרני, דוחף ליצ ' י קדימה שוב, יחד עם אפרסק לבן, משמש & תפוח ירוק, כל נישא על ידי מגע של חומציות גבוהה. יש בהירות & רמז קל של לחם טרי בכל רחבי. הסיום הוא ארוך, רך & חיבה.