אוקונומיאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אוקונומיאקי. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב אוקונומיאקי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אוקונומיאקי, אוקונומיאקי צמחוני, ו אוקונומיאקי עם טרוטרים.
הוראות
הסר את הליבה ואת החלקים הקשים של הגבעולים מן הכרוב וגרוס it.In קערה גדולה, לשלב את כרוב מגורר, בצל ירוק, katsuobushi, וקמח רב תכליתי, זורק עם שני מזלגות גדולים או האצבעות שלך כדי להפיץ הכל באופן שווה. לקלף את nagaimo ו לגרר אותו לקערה נפרדת. אתה יכול גם בערך לקצוץ אותו ולרתח אותו במעבד מזון.
מוסיפים את הביצים ואת דאשי, ומקציפים יחד עד שהכל משולב בצורה אחידה. אם אתה רוצה להוסיף חומרי מילוי אחרים, זה הזמן לעשות את זה. להחליט אם התוספות שלך ישולבו טוב יותר לתוך החומרים היבשים או מרכיבים רטובים ומערבבים אותם בהתאם.
יוצקים את החומרים הרטובים לתערובת הכרוב ומערבבים יחד עד שכל הכרוב כבר רטוב ואין גושים גדולים של קמח, אבל להיזהר לא overmix. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים קטנים של קמח.
הניחו את הבייקון במחבת קרה, חופפים מעט כדי להסביר הצטמקות. אם אתה לא משתמש בבייקון, תצטרך להוסיף כמה כפיות שמן צמחי למחבת.
מוסיפים שליש מתערובת הכרוב לתל על גבי הבייקון. לחץ על התל באמצעות מרית כדי לשטח את החלק העליון ולאחר מכן לדחוף את הקצוות בחזרה לכיוון המרכז כדי להפוך פנקייק עגול זה בערך באותו עובי מקצה לקצה (זה צריך להיות על 3/4 אינץ ' עבה). מכסים במכסה ומבשלים עד לתחתית הוא השחמה היטב (כ 7 דקות). הפוך את האוקונומיאקי. אם אתה לא בטוח לגבי יכולות היפוך שלך, שמן קל מחממים מחבת שנייה, אז אתה יכול להשתמש במחבת השנייה כדי לכסות את הראשון להעיף את אוקונומיאקי ישר לתוך המחבת השנייה באמצעות כפפות תנור להחזיק את המחבתות חמות. לחץ למטה על החלק העליון של אוקונומיאקי עם מרית ומבשל חשוף עד הצד השני הוא השחמה גם (כ 7 דקות). החלק את okonomiyaki מתוך המחבת על צלחת העליון עם רוטב chuno, מיונז, aonori, katsuobushi ו בנישוגה.