קושירגיל
מוכן ב19 דק.
מנות2
ציון בריאות38
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אוקונומיאקי

אוקונומיאקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אוקונומיאקי. מנה אחת מכילה 326 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל ירוק, רוטב אוקונומיאקי, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 19 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: אוקונומיאקי, אוקונומיאקי צמחוני, ו אוקונומיאקי עם טרוטרים.

הוראות

1
הסר את הליבה ואת החלקים הקשים של הגבעולים מן הכרוב וגרוס it.In קערה גדולה, לשלב את כרוב מגורר, בצל ירוק, katsuobushi, וקמח רב תכליתי, זורק עם שני מזלגות גדולים או האצבעות שלך כדי להפיץ הכל באופן שווה. לקלף את nagaimo ו לגרר אותו לקערה נפרדת. אתה יכול גם בערך לקצוץ אותו ולרתח אותו במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הביצים ואת דאשי, ומקציפים יחד עד שהכל משולב בצורה אחידה. אם אתה רוצה להוסיף חומרי מילוי אחרים, זה הזמן לעשות את זה. להחליט אם התוספות שלך ישולבו טוב יותר לתוך החומרים היבשים או מרכיבים רטובים ומערבבים אותם בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
דאשי.דאשי.
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים את החומרים הרטובים לתערובת הכרוב ומערבבים יחד עד שכל הכרוב כבר רטוב ואין גושים גדולים של קמח, אבל להיזהר לא overmix. זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים קטנים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
4
הניחו את הבייקון במחבת קרה, חופפים מעט כדי להסביר הצטמקות. אם אתה לא משתמש בבייקון, תצטרך להוסיף כמה כפיות שמן צמחי למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים שליש מתערובת הכרוב לתל על גבי הבייקון. לחץ על התל באמצעות מרית כדי לשטח את החלק העליון ולאחר מכן לדחוף את הקצוות בחזרה לכיוון המרכז כדי להפוך פנקייק עגול זה בערך באותו עובי מקצה לקצה (זה צריך להיות על 3/4 אינץ ' עבה). מכסים במכסה ומבשלים עד לתחתית הוא השחמה היטב (כ 7 דקות). הפוך את האוקונומיאקי. אם אתה לא בטוח לגבי יכולות היפוך שלך, שמן קל מחממים מחבת שנייה, אז אתה יכול להשתמש במחבת השנייה כדי לכסות את הראשון להעיף את אוקונומיאקי ישר לתוך המחבת השנייה באמצעות כפפות תנור להחזיק את המחבתות חמות. לחץ למטה על החלק העליון של אוקונומיאקי עם מרית ומבשל חשוף עד הצד השני הוא השחמה גם (כ 7 דקות). החלק את okonomiyaki מתוך המחבת על צלחת העליון עם רוטב chuno, מיונז, aonori, katsuobushi ו בנישוגה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)פרוס דק קרנה אסאדה (סטייק בקר)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'