איטי צלי חזיר בר בטן עם סיידר & עדשים Puy
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם בטן חזיר, גזר, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סיידר יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פשטידות תפוחי עץ אמיש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו בטן חזיר צלויה איטית עם סיידר ועדשים, חזיר בר פילה מיניון ועדשים מעושנות, ו חזיר בר עטוף בחזירי בר. (מתכונים דומים).