קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

איך להכין בשר בקר קלאסי סטרוגנוף

איך להכין בשר בקר קלאסי סטרוגנוף
כיצד להפוך בשר בקר קלאסי סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 305 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך שום, שמן צמחי, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו בשר בקר קלאסי סטרוגנוף, בקר סטרוגנוף קלאסי (קל יותר ), ו קלאסי פסטה בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
בשר בקר העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון. מערבבים בבשר; לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 6-7 דקות, עד הנוזל מתאדה וחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את הבשר מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מערבבים חמאה, פטריות ובצל למחבת; מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהירקות משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים שום ומערבבים במשך 30 שניות. מערבבים בקמח; לבשל במשך 1-2 דקות עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
מערבבים ביין וכוס 1 של מניות, מגרד את תחתית המחבת לשחרר כל חתיכות השחמה. מביאים לרתיחה, מבשלים 3-4 דקות, עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להחזיר בשר למחבת. מוסיפים את הכוס הנותרת; מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 1 שעה עם המכסה על, עד הבשר הוא רך והרוטב הוא עבה. מערבבים כל 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מערבבים בקרם פרש. מערבבים בעירית. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קרם פרשקרם פרש
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)