איך להכין קציצות איטלקיות
איך לעשות קציצות איטלקיות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 465 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם בשר בקר טחון, שום, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב קטוגני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו איך להכין קציצות איטלקיות, קציצות איטלקיות מוכנות מראש, ו איך להכין כדורי בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים גיליון אפייה בנייר כסף ולרסס קלות עם ספריי בישול.
משרים פירורי לחם בחלב בקערה קטנה במשך 20 דקות.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים בצל בשמן חם עד שקוף, כ 20 דקות.
מערבבים בשר בקר וחזיר יחד בקערה גדולה. מערבבים בצל, תערובת פירורי לחם, ביצים, פטרוזיליה, שום, מלח, פלפל שחור, פתיתי פלפל אדום, תיבול עשבי תיבול איטלקי, וגבינת פרמזן לתערובת בשר עם מרית גומי עד בשילוב. מכסים ומקררים במשך כשעה.
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת בשר לתוך כדורים על 1 1/2 אינץ ' בקוטר. מסדרים על תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה ובישל דרך, 15 עד 20 דקות.