קושיקל
מוכן ב5 דק.
מנות1
ציון בריאות9
מגזין

איך להכין קרם פרש תוצרת בית

איך להכין קרם פרש תוצרת בית
איך להכין קרם פרש תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 178 גרם של שומן, וסך הכל 1670 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. , שהוא מוצק. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, אפרסק וcrème Fraîche עוגה, ו עוגת אפרסק וקרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים קרם וחמאה בצנצנת זכוכית. מכסים בחוזקה עם גזה (או כל חומר לנשימה) ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (70 עד 75 מעלות F (21 עד 24 מעלות C)) במשך 24 שעות. מערבבים, בורג על מכסה, ומקררים במשך 24 שעות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים