איך להכין קרם פרש תוצרת בית
איך להכין קרם פרש תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 178 גרם של שומן, וסך הכל 1670 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. , שהוא מוצק. נסו סבתא סמית תפוחים ופודינג לחם זנגביל עם שעועית וניל קרם אנגלייז וקרם פרש קצפת, אפרסק וcrème Fraîche עוגה, ו עוגת אפרסק וקרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קרם וחמאה בצנצנת זכוכית. מכסים בחוזקה עם גזה (או כל חומר לנשימה) ולתת לשבת בטמפרטורת החדר (70 עד 75 מעלות F (21 עד 24 מעלות C)) במשך 24 שעות. מערבבים, בורג על מכסה, ומקררים במשך 24 שעות לפני השימוש.