מתכונים קשורים
בריאותטבעוניצמחוני

שיטות לאיך לפרוס אבטיח

אבטיח הוא החטיף המושלם להעביר אותך את חודשי הקיץ החמים יותר. זה טעים, ממלא ומכיוון שהאבטיחים כל כך גדולים, אתה יכול בקלות לשתף אותם עם החברים שלך. עם זאת, פתיחה וחיתוך של אבטיח עלולים לעשות די בלגן אם לא עושים את זה נכון. כדי לעזור לך במחלקה הזו, הנה שלוש הדרכים הקלות ביותר לפתוח ולחתוך אבטיח!

פורסים וחותכים את האבטיח

בראש ובראשונה, הדרך הקלה ביותר לחתוך אבטיח היא הדרך המיושנת. כמו תמיד, חשוב שתתחילו בשטיפת האבטיח שלכם. לאחר מכן, המשך לקחת את האבטיח כולו ולשים אותו על קרש חיתוך גדול. לוקחים סכין גדולה וחותכים את האבטיח לשניים, מהגבעול לתחתית. קחו חצי מהאבטיח ושימו אותו כשהצד השטוח כלפי מטה. שוב, חותכים את החצי הזה לשניים מלמעלה עד למטה. עשו אותו דבר עם החצי השני של האבטיח. עכשיו, יהיו לך 4 חלקים. המטרה היא לחתוך את החלקים האלה. הדרך הטובה ביותר להשיג מטרה זו היא על ידי חיתוך לרוחב. זה יביא לפרוסות מדהימות של אבטיח שישתלבו ישר ביד שלך וקל לאכילה. אפילו לא תצטרכו להסיר את הקליפה כדי שהשיטה הזו תעבוד, אפשר פשוט לאכול ממנה.

דרך משוכללת יותר לחתוך אבטיח

כעת, יש דרך נוספת לחתוך אבטיח שהיא מעט יותר משוכללת. בשיטה זו, תחילה עליך לחתוך את החלק העליון והתחתון של האבטיח שלך. לאחר שעשיתם זאת, לא אמורה להיות בעיה לתת לאבטיח לעמוד זקוף, מה שנותן לכם גישה טובה יותר לחתוך אותו לקוביות בהמשך. שוב, השתמש בסכין גדולה לקבלת התוצאות הטובות ביותר. כשהחלק העליון והתחתון של האבטיח מוסרים, חותכים את האבטיח לשניים. לאחר מכן, חותכים שוב את שני החצאים לשניים. אפשר להמשיך לחתוך כל חלק לשניים עד שתגיעו לגודל הרצוי לגבי חתיכות האבטיח שלכם.

ברגע שיש לך את הגודל המועדף עליך, הגיע הזמן להסיר את קליפת האבטיח. השתמש בסכין חדה למשימה זו. עם הסכין ביד אחת, עליך להשתמש ביד השנייה כדי לשמור על כל נתח אבטיח יציב. זה יבטיח שתוכלו לפרוס בעדינות לאורך הקליפה ושלא תאבדו שום בשר אבטיח.

עכשיו, אתה יכול להשתמש בסכין אבל יש שיטה אחרת להסרת קליפת אבטיח. אישה יוזמת העלתה סרטון שבו החליפה סכין בחוט דנטלי. היא החזיקה חוט חוט בחוזקה בשתי ידיים והוציאה בצורה חלקה את בשר האבטיח מהקליפה. אתה יכול להשתמש בפריצה זו אם אי פעם מתחשק לך לאכול אבטיח אבל אין לך גישה לסכין.

כך או כך, בין אם תשתמשו בסכין או בחוט דנטלי, יהיו לכם חתיכות יפות של אבטיח. אם אתה מעדיף קוביות מאשר פרוסות, אתה יכול לחתוך את הפרוסות שלך לקוביות. זה לא דורש הסבר נוסף.

חותכים אבטיח לקוביות קטנות

השיטה השלישית והאחרונה לחתוך אבטיח מומלצת אם אתם מחפשים את הדרך המהירה ביותר לחתוך את האבטיח לקוביות. כדי להשיג זאת, אתה מתחיל באותו אופן כפי שעשית עם השיטה השנייה. קח את האבטיח שלך ואז הסר את החלק העליון והתחתון. לאחר מכן, חתוך את האבטיח שלך לפרוסות עגולות. התחל מלמעלה ולך עד הסוף. העובי תלוי בהעדפות שלכם, כמובן, אבל עיקרון מנחה הוא שהפרוסות צריכות להיות בערך 1 אינץ'.

ברגע שיש לך את כל הפרוסות העגולות שלך, תפוס את הסכין שלך. השתמש בסכין כדי לחתוך בתנועה מעגלית סביב כל פרוסה כדי להסיר את הקליפה. ברגע שזה נעשה, כל מה שאתה צריך לעשות הוא ליצור חתכים אנכיים ואופקיים לכל פרוסה. כך תקבלו קוביות אבטיח!