מתכונים קשורים
טבעוניסלטצמחוני

איך פורסים מנגו נכון

מנגו פופולרי מאוד בכל רחבי העולם. לא רק שפרי זה יכול לספק לך יתרונות תזונתיים רבים, אלא גם יש לו טעם מתוק טעים. עם זאת, החיסרון העיקרי הקשור למנגו הוא שהם יכולים להיות די מסובכים לחתוך ולחתוך לקוביות. למזלכם, אנחנו כאן כדי לעזור לכם. המשך לקרוא כדי להפוך לחותך מנגו מאסטר.

הכנה: בדקו האם המנגו בשל לחלוטין

לפני הצלילה לשיטות השונות בהן ניתן להשתמש כדי לחתוך ולחתוך מנגו, ישנו שלב ראשון וחשוב שאי אפשר להתעלם ממנו. תמיד כדאי לבדוק אם מנגו בשל או לא לפני שמתחילים לחתוך אותו. אם המנגו לא בשל, זה יקשה משמעותית על כל התהליך והמנגו לא יהיה טעים.

למרבה המזל, יש טריק קל מאוד לבדוק אם מנגו בשל. פשוט תן לזה לחיצה עדינה. בזמן שאתה עושה את זה, אתה צריך לבדוק אם המנגו קופץ בחזרה. אם לא, אז זה אומר שהמנגו לא בשל. אם כן, אז המנגו בשל וניתן להתחיל לחתוך ולחתוך את הפירות לקוביות.

שיטה 1: תחילה מקלפים את המנגו

ישנן שלוש שיטות נפוצות המשמשות לחיתוך ולחתוך מנגו. השיטה הראשונה מחייבת לקלף את המנגו תחילה. אפשר לעשות זאת בעזרת קולפן ירקות. עם זאת, סכין חדה של תפוחי אדמה תעשה גם כן.

לאחר הסרת הקליפה, תצטרך להסיר את הבור. עם זאת, עדיף למעשה לחתוך את המנגו מסביב לבור. ראשית, מוציאים את בשר המנגו מהבור מצד אחד. לאחר מכן, עשה את אותו הדבר על השני. לאחר שתסיימו עם זה, תוכלו להסיר בקלות כל עודפי בשר מנגו מסביב לבור. טיפ שימושי במחלקה זו הוא להחזיק את הסכין בזווית. זה יגדיל את הסיכוי שלך להסיר את כל הבשר בצורה יעילה.

כעת, כשהקליפה והבור נעלמו, כל מה שנותר לעשות הוא לחתוך את המנגו לקוביות. כדי לעשות זאת, תחילה כדאי לפרוס את המנגו. לאחר מכן, אתה יכול להפוך את הפרוסות לקוביות בעזרת סכין תפוחי האדמה שלך.

שיטה 2: חותכים את המנגו בעודו בקליפה

דרך נפוצה נוספת לחתוך ולחתוך מנגו לקוביות מחייבת אותך להשאיר את הקליפה בהתחלה. תצטרך לקחת את המנגו שלך ולחתוך אותו לשניים מבלי להסיר את הקליפה. מקפידים לחתוך באמצע המנגו לאורך הבור. בדרך זו, תוכל בקלות להסיר את הבור תחילה. לאחר מכן, אתה צריך לקחת כל חצי ולעשות חתכים אנכיים ואופקיים בשניהם. במילים אחרות, כדאי לחתוך סוג של רשת לכל חצי מנגו.

על מנת להשיג קוביות מנגו חתוכות בצורה מושלמת, תזדקק לכף. בגלל החתכים האנכיים והאופקיים, תוכל לגרוף בעדינות את קוביות המנגו בעזרת הכפית שלך. הקפידו להישאר כמה שיותר קרוב לקליפה כדי למנוע שכל בשר מנגו יאבד. אם שמתם לב שהקוביות לא יוצאות בקלות, תמיד אפשר לכופף את קליפת המנגו כלפי חוץ. זה ייתן לך גישה טובה יותר לכל בשר המנגו עם הכפית שלך.

שיטה 3: פורסים וחותכים את המנגו לקוביות

השיטה השלישית לחתוך ולחתוך מנגו היא בעצם שילוב של שתי השיטות הקודמות. כלומר, הוא משלב את שיטת החיתוך של השיטה הראשונה עם השארת הקליפה של השנייה.

כדאי להתחיל בחיתוך המנגו לשניים. משאירים את הקליפה ומקפידים לחתוך לאורך הבור. בדרך זו, לא תחווה שום בעיה עם הסרת הבור. לאחר מכן, קחו את שני חצאי המנגו וחתכו אותם לרצועות ארוכות. כשזה נעשה, השתמשו בסכין חדה או בקולפן ירקות כדי להסיר את הקליפה. לאחר מכן, כל מה שנותר לעשות הוא לחתוך את הרצועות לקוביות. וואלה, המנגו שלך יהיה בגודל ביס מושלם ומוכן לאכילה!