איך לעשות עדשים שחורות מטוגנות
כיצד להפוך עדשים שחורות מטוגנות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 31 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו עדשים בלוגה, שמן זית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. . נסו אפיק אורז שחור טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט קינואה שחורות עם אוכמניות, עדשים מטוגנות, ו עדשים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בשמן זית על אש בינונית בסיר. מבשלים ומערבבים בצל, גזר, סלרי ומלח עד שהירקות מתרככים והבצל שקוף, כ -10 דקות.
הפחת את החום לנמוך והוסף זרעי קורנית ופלפל. מערבבים עדשים עד מצופה היטב.
מוסיפים ציר עוף ומביאים לרתיחה עדינה.
להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל, לבדוק מדי פעם, עד העדשים הם מכרז וספגו את כל הנוזל, על 35 דקות.
הסר מחום וזורק טימין גבעולים. מערבבים שמפניה חומץ ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.