אלו גובי (תפוחי אדמה וכרובית)
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אלה גובי (תפוחי אדמה וכרובית) יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו כרובית, כוסברה טחונה, ג'ינג'ר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: אלה גובי (תפוחי אדמה עם כרובית), Aloo Gobi-כרובית ותפוחי אדמה, ו כרובית קארי Aloo גובי שלי ותפוחי אדמה.
הוראות
חום 3 כפות שמן במחבת גדולה (לא nonstick) מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומתבלים במלח. מבשלים, מדי פעם משליכים ומגרדים כל חתיכות משחימים מתחתית המחבת עם מרית מתכת שטוחה, עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים בנקודות, כ-6 דקות. לגרד את תפוחי האדמה לתוך קערה בינונית ולהניח בצד.להפחית את החום בינוני, להוסיף את כף הנותרים של שמן למחבת, וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את זרעי החרדל וטוסט עד ריחני פקיעה, על 1 דקה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר, שום, כמון, מלח נמדד, כוסברה, כורכום, וקיין ומבשלים, ערבוב מדי פעם עם כף עץ, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הכרובית ומערבבים את המעיל בתבלינים. להחזיר את תפוחי האדמה למחבת, להוסיף את המים, ומערבבים לשלב. מכסים במכסה הדוק ומבשלים עד שהכרובית רכה, כ -10 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה וציפוי הירקות. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.