קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

אלפרדו רביולי של אנג'ל עם פטריות

אלפרדו רביולי של אנג'ל עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי של אנג'ל אלפרדו עם פטריות. במנה עיקרית זו יש 469 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת פרמזן, שום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו רביולי עוף אלפרדו, רביולי אלפרדו עם ארטישוק, ו מחבת אלפרדו BLT רביולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט טחון או מגורר טריאגוז מוסקט טחון או מגורר טרי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים רביולי ומבשלים במשך 5 עד 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
3
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הפטריות ושום, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/4 פאונד פטריות מורל1/4 פאונד פטריות מורל
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
ציוד שתשתמש בו
אגוז מוסקט טחון אואגוז מוסקט טחון או
4
בסיר בינוני על אש נמוכה, לזרוק את רביולי מבושל עם רוטב אלפרדו למעיל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
רביולירביולי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מערבבים את הפטריות ושום. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מחומם. למעלה עם גבינת פרמזן, בצל ירוק, ופלפל אדום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שמן קנולה לטיגון בשמן עמוקשמן קנולה לטיגון בשמן עמוק
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

רביולי עובד ממש טוב עם קיאנטי, טרביאנו, ורדיקיו. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.