אלפרדו רביולי של אנג'ל עם פטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל רביולי של אנג'ל אלפרדו עם פטריות. במנה עיקרית זו יש 469 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך גבינת פרמזן, שום, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 61 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו רביולי עוף אלפרדו, רביולי אלפרדו עם ארטישוק, ו מחבת אלפרדו BLT רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים רביולי ומבשלים במשך 5 עד 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים את החמאה במחבת על אש בינונית. מערבבים את הפטריות ושום, ומבשלים עד רך.
בסיר בינוני על אש נמוכה, לזרוק את רביולי מבושל עם רוטב אלפרדו למעיל.
מערבבים את הפטריות ושום. מבשלים ומערבבים עד שהרוטב מחומם. למעלה עם גבינת פרמזן, בצל ירוק, ופלפל אדום לשרת.