אמא-סטייק הפלפל של אמא
סטייק הפלפל של אמא-אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 240 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם מים, בצל, עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור יום ולנטין. עם כפית ציון של 81% המנה הזאת מעולה. נסו האורז הספרדי של אמא, קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי, ו מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפלפלים הירוקים והאדומים עד למכרז, כ -10 דקות.
הסר את הפלפלים מהמחבת ולהניח בצד.
מניחים את רצועות הסטייק למחבת עם הבצל המגורד, ומבשלים ומערבבים במשך כ -10 דקות, עד שהסטייק מושח באופן שווה ולא ורוד יותר בפנים. להחזיר את הפלפלים המבושלים למחבת, ומערבבים עגבניות, מים וסוכר.
מפזרים מלח ופלפל לפי הטעם.
מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות עד 1 שעה, ערבוב מדי פעם, עד הסטייק הוא רך והרוטב התעבה.