אמנון עם בצל ירוק ורוטב שעועית שחורה
אמנון עם בצל ירוק ורוטב שעועית שחורה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 342 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ אורז, פילה אמנון, שמן בוטנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו בשר תוסס עם בצל ירוק ורוטב שעועית שחורה, אמנון ברוטב שום שעועית שחורה, ו סלט שעועית שחורה עם בצל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את רוטב השעועית השחור, רוטב צדפות, רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז.
מוסיפים את הדג ומערבבים בעדינות למעיל. לכסות ולתת לשבת במשך 20 דקות. בינתיים, לבשל את האורז על פי הוראות החבילה ולשמור על חם.
מחממים את השמן במחבת ווק מתובלת היטב או 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה עד שמן מנצנץ חתיכה של בצל ירוק ירד במחבת רוחש במרץ.
הוסף את הדגים בבת אחת, להפיץ אותו באופן שווה סביב המחבת. מבשלים בלי לערבב במשך 3 דקות.
מוסיפים את הבצל הירוק ומערבבים בעדינות. מבשלים, ערבוב מדי פעם ובעדינות, עד החלק העבה ביותר של חתיכת דגים אטום לאורך (לחתוך לבדוק), 2 עד 3 דקות יותר.
מגישים עם האורז, טפטף עם רוטב צ ' ילה. הגשת הצעות AGreen פפאיה Saladmakes המתנע נחמד כפי שהוא גם אכל עם אורז יסמין.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.