אני אוהב אותך פטוצ'יני עם שרימפס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס באהבה פסטה, מת על החום הזה! סלט שרימפס צ'יפוטלה, ו פטוצ'יני חסילונים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
בינתיים, במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני, לעתים קרובות מערבבים שמן, בצל ושום עד הבצל הוא צולע, על 5 דקות.
מוסיפים קרם ועגבניות (עם מיץ) למחבת. מביאים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים שרימפס ומערבבים לעתים קרובות עד ורוד, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פטרוזיליה ומלח ופלפל לפי הטעם.
כאשר שרימפס הוא במחבת, להוסיף פטוצ ' יני למים רותחים ומבשלים רק עד פסטה הוא רך לנשוך, 3 עד 4 דקות.
מסננים היטב; להחזיר פסטה למחבת.
מערבבים שרימפס תערובת עם פסטה.
מרכיבים
397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
ניתן לקוביות עגבניות12 כפיות אבקת שום
פטרוזיליה קצוצה איטלקית או מתולתלת454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
פטוצ'יני טרי3ציפורן
שום, לחוץ או טחון12 כפיות אבקת שום
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
בצל, קלופים וקצוצים4שרימפס וורידים
מלח ופלפל454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.
שרימפס (51-60 לכל lb.), קלופים, מקולפים, שטופים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
אינסטנט פודינג לימון