אנצ'ילדות בשר בקר וצ' ילה ירוקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר ואנצ'ילדות צ' ילה ירוקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, תירס, טורטיות קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Enchiladas Verdes con Pavo (Enchiladas טורקיה ירוק צ'ילה), Enchiladas צ'ילה הירוקה, ו אנצ'ילדות עוף בצ' ילה הירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. ב מחבת nonstick 10 אינץ', לבשל בשר טחון ובצל על חום בינוני גבוה עד בשר מבושל היטב, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים תירס; מבשלים ומערבבים כ -3 דקות או עד שהתירס מופשר. מערבבים שמנת חמוצה, צ ' ילי ירוק וכוס 1 של הגבינה.
מורחים על 1/4 כוס רוטב אנצ 'ילדה ב 13x9 אינץ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
מורחים על 2 כפיות רוטב אנצ ' ילדה על כל טורטייה. למעלה כל אחד עם תערובת 2/3 כוס בשר.
מגלגלים טורטיות; מניחים את צד התפר למטה על רוטב אנצ ' ילדה בתבנית אפייה.
טפטוף נותר רוטב אנצ ' ילדה באופן שווה מעל טורטיות מלאות.
מפזרים עם הנותרים 1 כוס גבינה. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; מקום ריסוס בצד למטה על צלחת אפייה ולאטום בחוזקה.
אופים ב 177°. במשך 45 עד 50 דקות או עד מחומם ביסודיות.
מגישים עם חסה, עגבניות ושמנת חמוצה נוספת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
![פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר]()
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.