אנצ'ילדות פלורנטין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים מקסיקניים, אז נסו אנצ'ילדות פלורנטין. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 15 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם מיץ ליים, עמילן תירס, חלבוני ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: אנצ'ילדות ורדס קון פאבו (אנצ' ילדות ירוקות של צ'ילה טורקיה), אנצ'ילדות דה פולו (אנצ' ילדות עוף), ו אנצ'ילדות ורדס (אנצ' ילדות ירוקות).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את הריקוטה, התרד, 1 כוס הגבינה וחלבוני הביצה. כף במרכז כל טורטיה.
מגלגלים ומניחים בצד התפר כלפי מטה בתוך 13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
בסיר קטן שלבו את עמילן התירס והמרק עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה רוטב טאקו. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים כוסברה ומיץ ליים.
יוצקים מעל אנצ ' ילדות. במחבת טפלון הקפיצו פטריות בשמן עד שהן רכות; מסדרים באופן שווה על אנצ ' ילדות.
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד לחימום. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה.
אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.