אספרגוס בגריל עם רוטב טבילה כתום
אם יש לך מיונז, קליפת תפוז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, רצועות בקר כתום עם רוטב טבילה כתום, ו אספרגוס עם רוטב טבילה מיסו.
הוראות
גריל אור או תנור חום מטגן. בקערה קטנה, לטאטא יחד את השמן, מלח, ו 1 כף של טרגון.
יוצקים מעל האספרגוס ומניחים בצד.
בקערה קטנה אחרת, לשלב את המיונז, מיץ תפוזים וקליפה, קאיין, ונותר 1 כף של טרגון וזרע אניס אם באמצעות; להפריש.
מסדרים את האספרגוס בשכבה אחת במתלה גריל, או בזהירות לארגן את החניתות על אנכית גריל לאח הגריל. (אם צולה, לארגן על תבנית אפייה בשכבה אחת.) גריל על 7 דקות מעל חום בינוני או עד מכרז, הופך פעם אחת לאחר 3 דקות. או לצלות 4 אינץ ' ממקור החום במשך 5 דקות, פונה פעם אחת.
הסר את האספרגוס על מגש ומגישים עם מיונז כתום.