קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס חצות עם ביצים שמנת

אספרגוס חצות עם ביצים שמנת
צריך מנה עיקרית חלבית חינם וצמחונית? אספרגוס חצות עם ביצים שמנת יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון טרי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: ביצים אפויות שמנת עם אספרגוס פקורינו, ביצים אפויות מוקרמות עם אספרגוס ועגבניות מיובשות, ו אספרגוס עם חזיר וביצים.

הוראות

1
התאם את מתלה התנור, כך שהוא כ 5 אינץ ' מתחת broiler. הפעל את broiler, ולתת לו לחמם במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מוסיף את השמן למחבת חסינת תנור 12 אינץ ' ומניח את המחבת מתחת לגריל במשך שתי דקות. השמן והמחבת צריכים להיות חמים, אבל לא מעשנים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בזהירות להסיר את המחבת ולהוסיף את אספרגוס ובצל. מערבבים היטב כדי לצפות את החלקים בשמן. תחליף את המחבת וסגור את הדלת. מבשלים עד האספרגוס והבצל הם משחימים קלות, אבל לא רגשני, שלוש עד ארבע דקות, מוודא לערבב באמצע.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר את המחבת ולדחוף את הבצל והאספרגוס לצדדים של המחבת כך שהמרכז ריק. לפצח את הביצים בזהירות לתוך מרכז המחבת. החזר את המחבת אל המטאטא וסגור את הדלת. מבשלים עד שהלבנים נקבעים, אבל החלמונים עדיין נוזליים, בערך דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
כאשר נעשה, לכבות את broiler, ולהסיר את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
טפטוף מיץ לימון על גבי, ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל. אתה יכול לאכול ישר מן המחבת, או לחלק את התוכן בין צלחות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מגישים עם פרוסות לחם פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא