אם יש לכם שאלוט, שמן זית, חומץ שרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו אספרגוס עם ויניגרט שרי טרגון, אספרגוס עם ויניגרט טרגון, ו אספרגוס עם ויניגרט טרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
אספרגוס קיטור על מדף קיטור להגדיר מעל מים רותחים, מכוסה, עד רק מכרז, 3 עד 5 דקות (בהתאם לעובי), ולאחר מכן להעביר קערה של מי קרח להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים היטב להתייבש עם מגבות נייר.
3
לטאטא יחד חומץ, שאלוט, חרדל, מלח ופלפל בקערה קטנה ולהוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
מרכיבים שתצטרך
4
להקציף בטרגון.
מרכיבים שתצטרך
5
חצי ביצה והכריחו כל חצי דרך מסננת גסה לקערה. לזרוק אספרגוס עם 1 כף ויניגרט ולחלק בין 4 צלחות. נשאר כפית רוטב על אספרגוס העליון עם ביצה.