קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני
אסקרול ממולא אורז ים תיכוני נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, צלפים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אסקרול ממולא, אסקרול-פיצה ממולאת, ו פיצה ממולאת עם אסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
רבע אסקרול לאורך, משאיר בסיס מחובר, ולשטוף היטב. מבשלים בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
ניקוז ומגניב.
4
בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה עם 1 1/2 כפיות מלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מוסיפים אורז ופרבויל, חשוף, 10 דקות (אורז לא יהיה רך). שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז אורז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מבשלים צנוברים בשמן 1/4 כוס במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב חיוור, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיפים פלפלים, צימוקים, צלפים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צימוקים מתחילים שמנמן, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
9
הסר מהחום ולהוסיף אורז. מגניב מעט, ואז מוסיפים ביצה 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
(קיבלר)(קיבלר)
10
לנתק ולהשליך את הבסיס מ 1 רבעון escarole, ואז בעדינות להפיץ עלים כדי ליצור שטח 4 אינץ ' רחב. עם קצה הבסיס הקרוב אליך, מניחים רבע מתערובת אורז במרכז המחצית התחתונה של escarole. מקפלים בסיס של עלים על אורז, ואז לקפל בצדדים לגלגל את האורז ב escarole. שים, בצד התפר למטה, בתבנית flameproof 2 ליטר רדודה אפייה, ואז לחזור עם הנותרים escarole ואורז.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
11
טפטוף עם נוזל בישול שמור ושמן כף הנותרים, ואז מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
12
הסר רדיד ולהפעיל את broiler, ואז לצלות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד גבינה הוא השחמה, 4 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות