קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות4
ציון בריאות43
מגזין

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני

אסקרול ממולא אורז ים תיכוני
אסקרול ממולא אורז ים תיכוני נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 560 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן זית, צלפים, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות נסו אסקרול ממולא, אסקרול-פיצה ממולאת, ו פיצה ממולאת עם אסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 204° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
1 (1 פאונד) קרום פיצה אפוי שנקנה בחנות1 (1 פאונד) קרום פיצה אפוי שנקנה בחנות
2
רבע אסקרול לאורך, משאיר בסיס מחובר, ולשטוף היטב. מבשלים בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 4 ליטרים מים) 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עם חמוציות - ראה למטה)עם חמוציות - ראה למטה)
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייביתפוחי אדמה חדשים או תפוחי אדמה זהב יוקון בייבי
3
ניקוז ומגניב.
4
בינתיים, להביא מים 1 ליטר לרתיחה עם 1 1/2 כפיות מלח בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה, קלוי ומעוך דקזרעי כוסברה, קלוי ומעוך דק
עם חמוציות - ראה למטה)עם חמוציות - ראה למטה)
ציוד שתשתמש בו
1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים1 (1 קילו) ראש חסה רומנית, עלים מופרדים ונשארים שלמים
5
מוסיפים אורז ופרבויל, חשוף, 10 דקות (אורז לא יהיה רך). שמור 1/2 כוס בישול נוזלי, ולאחר מכן לנקז אורז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
מבשלים צנוברים בשמן 1/4 כוס במחבת כבדה 12 אינץ מעל חום בינוני, ערבוב, עד הזהב חיוור, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
7
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מתחיל חום, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור3 חזה עוף, ללא עצמות וללא עור
8
מוסיפים פלפלים, צימוקים, צלפים, 1/2 כפית פלפל, ו 1/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד צימוקים מתחילים שמנמן, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'1 בצל מתוק, חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
חוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחוןחוטי זעפרן או 1 כפית כורכום טחון
עם חמוציות - ראה למטה)עם חמוציות - ראה למטה)
9
הסר מהחום ולהוסיף אורז. מגניב מעט, ואז מוסיפים ביצה 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
נטיפי בקר שמורים או חמאה מומסתנטיפי בקר שמורים או חמאה מומסת
10
לנתק ולהשליך את הבסיס מ 1 רבעון escarole, ואז בעדינות להפיץ עלים כדי ליצור שטח 4 אינץ ' רחב. עם קצה הבסיס הקרוב אליך, מניחים רבע מתערובת אורז במרכז המחצית התחתונה של escarole. מקפלים בסיס של עלים על אורז, ואז לקפל בצדדים לגלגל את האורז ב escarole. שים, בצד התפר למטה, בתבנית flameproof 2 ליטר רדודה אפייה, ואז לחזור עם הנותרים escarole ואורז.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)1/2 כוס חמוציות מיובשות קצוצות, אופציונלי (ייתכן שלא תזדקקו לאלה אם הצלחתם להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
11
טפטוף עם נוזל בישול שמור ושמן כף הנותרים, ואז מפזרים הנותרים 3/4 כוס גבינה. מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים עד שהאורז רך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז1 קופסה (10.5 אונקיות) רוטב עוף מרוכז
ציוד שתשתמש בו
1 (1 פאונד) קרום פיצה אפוי שנקנה בחנות1 (1 פאונד) קרום פיצה אפוי שנקנה בחנות
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות
12
הסר רדיד ולהפעיל את broiler, ואז לצלות 4 עד 6 אינץ ' מחום עד גבינה הוא השחמה, 4 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2 כפות פפיטה קלויות2 כפות פפיטה קלויות