קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

אפרסקים עלומים וניל

אפרסקים עלומים וניל
אפרסקים עלומים וניל לוקח בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 190 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, פליאוליתית, ולטו אובו צמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו אפרסקים, יין, דבש נקי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 31%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: אפרסקים עלומים וניל עם יוגורט מוקצף, אפרסקים בגריל, דובדבנים עלומים וגלידת וניל שעועית, ו אפרסקים ושמנת שלוקים.

הוראות

1
שים את הקומקום על האש, ולמלא קערה גדולה עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את האפרסקים בקערה גדולה אחרת ושופכים מעל מספיק מים רותחים כדי לכסות. השאירו במשך 30 שניות, ולאחר מכן להסיר את האפרסקים עם כפית מחוררת ולצלול אותם לתוך המים הקרים. העורות צריכים עכשיו לקלף בקלות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את היין, דבש תרמיל וניל במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את כל האפרסקים, ואז בעדינות לחמם עד הדבש מומס. מנמיכים את האפרסקים לתוך המחבת, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 15-20 דקות עד רך אבל לא רך מדי. באמצעות שתי כפיות עץ, להפוך את הפרי 3 או 4 פעמים בעת הבישול ולעתים קרובות להשרות עם סירופ.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הסר את האפרסקים המבושלים מהמחבת והניח בצד אחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מרתיחים את הסירופ קשה עד שהוא מופחת בחצי (זה ייקח בערך 10 דקות). כף מעל האפרסקים, ואז להפריש להתקרר. האפרסקים יישארו עד 2 ימים, מכוסים במקרר.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
מגישים את האפרסקים וסירופ בטמפרטורת החדר, חמים או מקורר עם כפות של שמנת קרושה, אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר