קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפרסק פריך עם שיבולת שועל-ציפוי אגוז

אפרסק פריך עם שיבולת שועל-ציפוי אגוז
אפרסק פריך עם ציפוי שיבולת שועל-אגוז עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 326 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם חמאה, סוכר חום, טפיוקה מיידית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו אפרסק ואוכמניות פריך עם ציפוי פריך, פריך אפרסק ואוכמניות עם ציפוי פקאן מתובל, ו ג'ינג'ר-דובדבן-אגס פריך עם ציפוי שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים אפרסקים, טפיוקה, תמצית שקדים, וסוכר חום 1/4 כוס בקערה. מניחים את התערובת בצד עד פניני טפיוקה התרככו, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
טפיוקה.טפיוקה.
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
להקציף נשאר 1/4 כוס סוכר חום וקמח בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
תהליך שיבולת שועל התגלגל עם אגוזי מלך במעבד מזון, פועם כמה פעמים לטחון פירורים גסים; מערבבים אגוזי מלך ושיבולת שועל לתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
טפטוף ציפוי תערובת עם חמאה מומסת ומערבבים עם מזלג כדי ליצור פירורים גדולים של ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
6
יוצקים אפרסקים ומיץ שלהם לתוך צלחת אפייה 8x8 אינץ'; להפיץ ציפוי פירור על גבי אפרסקים בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
7
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי זהוב חום האפרסקים מבעבעים, 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים מעט חם.